DIGITAALINEN MARKKINOINTI

Digitaalinen markkinointi on yrityksen markkinoinnin osa-alue, joka kattaa sähköisen markkinoinnin, kuten mm. kotisivut, hakusanamainonnan ja sähköpostimarkkinoinnin. Digitaalinen markkinointi perustuu yrityksen liiketoiminnallisiin tavoitteisiin ja se määrittelee kohderyhmät sekä viestin, joka halutaan kohderyhmälle välittää.

Kotisivut

Kotisivujen pääasiallinen tarkoitus on lisätä yrityksen myyntiä. Kotisivuilta löytyvät myös yrityksen myymät tuotteet ja palvelut, yhteystiedot sekä ne toimivat yrityksen mainoksena. Kotisivuihin kannattaa siis panostaa, palvelevathan ne asiakkaitasi 24 tuntia vuorokaudessa väsymättä.

Kotisivuista kannattaa tehdä tarpeeksi informatiiviset, jolloin ne itsessään jo myyvät, eikä sinun tarvitse käyttää aikaa asioiden selittämiseen. Yhteydenoton arvo on silloin suurempi, koska asiakas on potentiaalisempi ostaja. Informatiivisuus ei kuitenkaan tarkoita liikaa tekstiä tai materiaalia, vaan asiakkaan kannalta olennaisten tietojen ilmoittamista.

Hakukonemainonta

Hakusanamainonta

Hakukonemainonnalla räjäytät myyntisi kasvuun! Voimme tehdä kampanjan, jolla tavoitellaan tiettyjä kohderyhmiä tietyiltä alueilta. Kun joku esimerkiksi tarvitsee sähkömiestä, löytää hän itselleen sopivimman palveluntarjoajan. Myös mainosbudjetti pysyy kurissa, kun mainonta kohdistetaan vain potentiaalisille asiakkaille. Hakukonemainonta myös sisältää hakukoneoptimointia kotisivuston rakentamisessa, koska mainoksen näkyvyys ja hinta perustuvat osittain myös kotisivujen saamiin laatupisteisiin. Tarjoamme kampanjan suunnittelun ja ylläpidon, jotta tavoitat uusia asiakkaita ja saat lisää myyntiä!

Avullamme saat kasvua

Kotisivujen kävijämäärä

KÄVIJÄMÄÄRIIN

Asiakkaamme ovat saaneet moninkertaisesti kävijöitä sivuilleen, eli potentiaalisia asiakkaita. Sivut toteutetaan ammattimaisesti ja kampanjoiden on tarkoitus saada sivustolle potentiaalisia ostajia.

Myynti

MYYNTIIN

Ammattitaitoisesti toteutetut kotisivut sekä siihen yhdistetty markkinointi ohjaavat sivustolle potentiaalisia ostajia. Mitä enemmän asiakkaita - sitä enemmän myyntiä!

Markkinaosuus

MARKKINAOSUUTEEN

Brändi-tunnettavuus kasvaa asiakkaiden sivuvierailujen sekä tehdyn myynnin perusteella. Tyytyväinen asiakas suosittelee palvelua todennäköisesti toiselle.

Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu

Tarvitset sitten logon, ulkoasun, värimaailman tai käyntikortin, suunnittelupalvelumme auttaa! Käytössämme on markkinoiden johtavat ohjelmistot ja niitä käyttävät osaavat henkilöt. Autamme mielellämme uusia yrityksiä löytämään arvoilleen ja toimialalleen sopivat värit ja muodot. Myös erittäin tärkeänä asiana on fonttien valinta, jotka toimivat sitten painetussa tekstissä, digitaalisessa ympäristössä, sekä omassa viestinnässä.

Lisäpalvelut

Lisäpalveluina tarjoamme kotisivujen sisällön tuottamista, sähköpostimarkkinointia sekä sosiaalisen median kanavien hyödyntämistä. Lisäksi tarjoamme ammattimaisia valokuvauspalveluja yhteistyökumppanimme kautta. Sisältö on avainasemassa luodessa hakukoneoptimoitua sisältöä avainsanoineen.

Sisällön suunnittelu
Markkinointi

Markkinointi

Mitä yrityksenne haluaa tarjota asiakkaille? Minkä ongelman ratkaisette? Ja miten erotutte kilpailijoista? Yksinkertaistettuna, kilpailla voi kolmella erilaisella strategialla. Hinnalla, laadulla tai tekemällä asiat aivan erilailla. Tietenkin näiden kaikkien strategioiden erilaisia yhdistelmiä on monia erilaisia, jotka monesti sitten ovat parhaita ratkaisuja. Ja miten tämä viestitetään asiakkaalle?

 • Project Manager Logo
 • Web Design
  Kotisivut
  Hakukoneoptimointi
  Hakukonemainonta
  Yritysilme
  Sosiaalinen media
  Graafinen suunnittelu
  Sisällön tuotto

 • Markkinointi
  Tulosseuranta
  Hinnoittelu
  Perustaminen
  Kehittäminen
  Tuotteistaminen
  Myynti
  Brändäys

 • YHTEYSTIEDOT

  mailmee
  0207 352 444
  projectmanager.fi
  Kauppakeskus ITIS
  PL 20
  00971 Helsinki
  Suomi
  2758177-3