Google hakusanamainonta

Hakukonemainonta

Ammattimaisesti toteutettua hakukonemainontaa sekä kuukausittain kattava raportti tuloksista. Hakukonemainonta käsittää hakusanamarkkinoinnin sekä bannerimainonnan. Molemmille on käyttötarkoituksensa, halutusta lopputuloksesta, budjetista ja toimialasta riippuen. Yleinen suosituksemme on hakusanamainonta, johon voidaan lisätä bannerimainontaa jälkimarkkinointina sivustollasi jo vierailleille.

Hakukonemainonta

Hakukonemainonta, josta puhutaan nykyään myös Google-mainontana, Googlen ison markkinaosuuden takia, on tehokas tapa lisätä myyntiäsi.

Hakukonemainonta käsittää hakusanamarkkinoinnin sekä bannerimainonnan. Molemmille on käyttötarkoituksensa, halutusta lopputuloksesta, budjetista ja toimialasta riippuen. Yleinen suosituksemme on hakusanamainonta, johon voidaan lisätä bannerimainontaa jälkimarkkinointina sivustollasi jo vierailleille.

Hakukonemainonta

Hakusanamainonta

Haettaessa Googlesta tietoa, tuotetta palvelua tai oikeastaan melkein mitä vain, tarjoaa Google ensimmäisenä hakusanoihin perustuvia mainoksia. Hakusanamainonta on hyvin kustannustehokasta, koska mainosten klikkaus vie kotisivuillesi ja mainosten näyttäminen ei maksa mitään. Voit myös määritellä päiväkohtaisen hintamaksimin, jolloin markkinoinnin kustannukset pysyvät hyvin budjetoidussa.

Jätä hakusanamainonta meidän tehtäväksemme, saat ammattimaisesti toteutetun kampanjan sekä kuukausittain kattavan raportin tapahtumista.

Banneri-mainonta

Bannerimainontaa, oikealta nimeltään Display-markkinointia voidaan käyttää erilaisiin käyttötarkoituksiin. Yleisemmät käyttötarkoitukset ovat markkinoille uuden tuotteen tai palvelun mainonta, jota potentiaaliset ostajat eivät osaa hakea hakukoneesta.

Toinen paljon käytetty käyttötarkoitus on uudelleenmarkkinointi. Kotisivuillasi vierailleelle kävijälle kohdennetaan mainoksia. Näillä mainoksilla vierailija houkutellaan palaamaan kotisivuillesi ja tekemään oston. Display-markkinointia suositellaan täydentämään hakusanamainontaa.

Pyydä tarjous Display-markkinoinnista!

Hakukonemainonta avainsanat

AVAINSANAT

Hakusanat, joilla kävijät tulevat sivullesi

Hakukonemainonta kohdennus

KOHDENNUS

Mainonta kohdennetaan halutulle alueelle

Hakukonemainonta raportointi

RAPORTOINTI

Saat markkinoinnista kattavan raportoinnin

Palveluhinnasto

Kaikki kampanjat sisältävät asiakasta varten tehdyn hakusanakampanjan. Asiakas voi itse myös ilmoittaa haluamansa hakusanat ja muuttaa niitä matkan varrella. Tarkkailemme reaaliaikaisesti kampanjan sujuvuutta ja teemme siihen tarvittavia muutoksia täyden tehon saamiseksi.

Kampanjat ovat räätälöitävissä isompiin ja pienempiin paketteihin liiketoiminnan laajuuden ja tavoiteltavan asiakasmäärän mukaisesti. Olemme keskittyneet erityisesti pienille ja aloittaville yrityksille soveltuviin kampanjoihin.
Hinnat alv. 0%

Hakusanamainonta

Hakusanamainontakampanjat

Hallinnointi alkaen 59 €/kk

Peruskampanjalla voit saavuuttaa:

Stacks Image 1201
35 000 näyttökertaa mainoksellesi!
Asiakkaiden etsiessä Googlesta tuotteitasi tai palveluitasi, näkevät he mainoksesi. Nämä mainokset voivat jäädä ihmisten mieleen. Ja parasta tässä on, että hakusanamainonnassa maksetaan klikkauksista!
Stacks Image 1202
1 800 vierailijaa sivustollesi!
Yhden klikkauksen hinta riippuu mm. kilpailusta ja maantieteellisestä alueesta. Tavoitteena on saada oma mainos sivun yläreunaan, koska tämä kasvattaa huomattavasti todennäköisyyttä saada asiakkaita sivustolle. Sivustolle tulijat ovat kaikki potentiaalisia ostajia, koska he ovat etsineet hakukoneesta juuri tätä tuotetta tai palvelua.
Stacks Image 1524
100 yhteydenottoa tai ostoa!
Huolellisella hakusanasuunnittelulla ja kampanjan ohjauksella saadaan minimoitua sivustolle turha liikenne. Mainostetut tuotteet ja palvelut löytyvät napautuksen takaa ja kaikki ovat tyytyväisiä! Kauppa käy ja asiakkaat saavat haluamiaan asioita.
Stacks Image 1525
Räjäytä myyntisi kasvuun!
Olemme saaneet olla mukana auttamassa asiakkaitamme menestymään. Toteuttamiemme kampanjoiden johdosta monet yritykset ovat saaneet positiivisia ongelmia, kun yhteydenottojen määrä on räjähtänyt!
Stacks Image 1328
Haluatko isomman budjetin?
Markkinointibudjetin kasvattaminen on helppoa: Ota yhteyttä myyntiimme! Muokkaamme kampanjasta haluamasi.

Google AdWords

Google AdWords

AdWordsilla saa kattavan raportoinnin käytetyistä hakusanoista. Lisäksi budjettia voi säätää ja hakusanoja muuttaa ja lisätä.

Google Analytics

Google Analytics

Analyticsilla voi seurata kävijöiden määrää reaaliaikaisesti, kävijöiden käyttäytymistä sivuilla sekä kävijöiden liikenteen lähdettä.

Markkinatutkimus

Markkinatutkimus - jotta markkinointisi olisi mahdollisimman tehokasta

Hakusanamarkkinointia aloittaessa, käytämme hakusanoja, joita asiakas haluaa käytettävän ja voimme myös halutessanne käyttää hakusanoja, jotka mielestämme parhaiten tukevat kampanjan tavoitteita. Voimme myös suunnitella koko hakusanakampanjan jälkimarkkinointeineen! Kysy tarjousta!

 • Project Manager Logo
 • Web Design
  Kotisivut
  Hakukoneoptimointi
  Hakukonemainonta
  Yritysilme
  Sosiaalinen media
  Graafinen suunnittelu
  Sisällön tuotto

 • Markkinointi
  Tulosseuranta
  Hinnoittelu
  Perustaminen
  Kehittäminen
  Tuotteistaminen
  Myynti
  Brändäys

 • YHTEYSTIEDOT

  mailmee
  0207 352 444
  projectmanager.fi
  Kauppakeskus ITIS
  PL 20
  00971 Helsinki
  Suomi
  2758177-3