KUMPPANUUS

Olemme alunperin perustettu auttamaan aloittavia yrityksiä. Kumppanuuteen voi kuulua yrityksen perustamisesta asti sen liiketoiminnan kehittämisen tukeminen, tuotteistaminen, brändäys, neuvonta ja mentorointi. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti.

Perustamassa yritystä?

Oletteko perustamassa yritystä, mutta ette tiedä tarkalleen, mikä yhtiömuoto on tarpeisiisi sopivin? Vai vaatiiko liikeidenne vielä työstämistä? Mitkä pakolliset vakuutukset pitää ottaa? Paljonko kirjanpito maksaa? Mitä muuta minun tulee ottaa huomioon? SEO, CPC, B2B, HÄH? Ei hätää! Olemme apunasi alusta asti. Autamme yrityksen perustamisessa, liikeidean hiomisessa sekä neuvomme tilanteeseesi sopivimmat pankkipalvelut, kirjanpidon ja kaiken mitä tarvitset, jotta pääset alkuun liiketoiminnassasi!

Toiminnan kehittäminen

Tässä vaiheessa olette jo päässeet vauhtiin ja haet kasvua. Hienoa! Voimme olla mukanasi polulla alusta asti tai tulla mukaan tässä vaiheessa. On huolen aiheena sitten ensimmäisen työntekijän palkkaaminen, tai ette ole varma miten saat myynnin kasvamaan tai tarvitsette hienot, hyvät ja toimivat kotisivut buustaamaan myyntiä sekä markkinointikampanjan räjäyttämään myynnin, olemme valmiina palvelemaan!

Tuotteistaminen

Meidän mielestämme tuotteistaminen on tärkeimpiä asioita liiketoiminnan kehittämiseen liittyen. Tuotteistaminen helpottaa tuotteiden ja palveluiden myyntiä, koska hinta on mietitty silloin valmiiksi. Tiedetään tarkkaan, kuinka paljon tuottaminen maksaa, mitä se vaatii ja kuinka se toteutetaan. Kaiken tämän valmiiksi suunnittelu vie aikaa ja on epämukavuusaluetta, koska se sisältää hyvin paljon testaamista. Tätä tärkeää vaihetta ei kuitenkaan voi sivuuttaa!

Myynti

Yritystoimintaa ei ole ilman myyntiä. Yrityksen tärkein tehtävä on myydä. Myynnillä maksetaan tuotteiden valmistus, palkat ja kaikki muut kulut. Ja jos kaikki menee hyvin, jää siitä voittoa. Myyntiin ei siis voi koskaan panostaa liikaa. Myynti pitää suunnitella hyvin ja huolehtia sen osa-alueiden yhtenäisyydestä. Myyntiin käytetyn rahan pitäisi kuitenkin palautua takaisin tehtyinä kauppoina, jonka takia on tärkeää aktiivisesti seurata myynnin edistämiseksi tehtyjen toimien tuloksellisuutta.

Project Manager

Project Manager apuna!

Paljonko apu sitten maksaa? Palkkiomallimme on erittäin houkutteleva. Palkkionamme voi olla esimerkiksi prosenttiosuus yrityksen pääomasta, joka helpottaa alun kassatilanteessa. Prosenttiosuus riippuu täysin projektin kokonaisuudesta ja siitä, missä vaiheessa tulemme mukaan. Saat rahoillesi varmasti parasta vastinetta, koska meidänkin intohimomme on saada yritys tuottamaan. Vastineeksi saatte ammattilaisen hallitukseenne ja sopimuskohtaisesti erilaisia palveluja ilmaisiksi. Kuten esimerkiksi visuaalisen ilmeen tai kotisivut sekä lukuisia muita palveluitamme todella edullisesti. Voit myös tietenkin ostaa meiltä erilaisia palveluja milloin vain!

 • Project Manager Logo
 • Web Design
  Kotisivut
  Hakukoneoptimointi
  Hakukonemainonta
  Yritysilme
  Sosiaalinen media
  Graafinen suunnittelu
  Sisällön tuotto

 • Markkinointi
  Tulosseuranta
  Hinnoittelu
  Perustaminen
  Kehittäminen
  Tuotteistaminen
  Myynti
  Brändäys

 • YHTEYSTIEDOT

  mailmee
  0207 352 444
  projectmanager.fi
  Kauppakeskus ITIS
  PL 20
  00971 Helsinki
  Suomi
  2758177-3